Super League 2

Super League 2: Εκκίνηση σε playoffs και playouts – Ντέρμπι στη Νίκαια, εκτός έδρας δοκιμασίες για Λεβαδειακό και ΑΕΛ!

Σέντρα την Κυριακή (24/3) στα playoffs και playouts της Super League 2. Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε Α' και Β' όμιλο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Κυριακή (24/3) η μάχη στη Super League 2. Κι αυτό διότι εκκινούν τα playoffs και playouts τόσο στον Α' όσο και στον Β' Όμιλο!

Τα δεδομένα γνωστά, με τους βαθμούς των ομάδων από την κανονική διάρκεια να είναι διαιρεμένοι διά του δύο. Εξού και στα τέσσερα γκρουπ που διαμορφώθηκαν, οι διαφορές μόνο μη αναστρέψιμες δεν μπορούν να θεωρηθούν. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο (που παίρνει ο πρώτος από κάθε όμιλο των playoffs) και τον υποβιβασμό (πέφτουν οι τρεις τελευταίοι από κάθε γκρουπ στα playouts).

Από άποψη προγράμματος, τώρα, για την πρεμιέρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιωνικό και Χανιά στη Νίκαια. Επίσης για τα playoffs του Β' Ομίλου, τη Δευτέρα (25/3) η πρωτοπόρος Athens Kallithea FC αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ηλιούπολη.

Στον A' Όμιλο και στα playoffs, σήμερα, οι Λεβαδειακός και ΑΕΛ -που «κονταροχτυπιούνται»- για την κορυφή, έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Μακεδονικό και Νίκη Βόλου, αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια των Παναθηναϊκού Β, Ολυμπιακού Β αλλά και ΠΑΟΚ Β αναβλήθηκαν λόγω των διεθνών παικτών που διαθέτουν οι συγκεκριμένες ομάδες. Εξάλλου, ΑΕΚ Β και Καλαμάτα έχουν ρεπό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο Αιολικός τακτοποίησε την οφειλή που είχε στους Δημήτρη Ζουλιώτη και Βαγγέλη Πίτκα, πήρε πίσω τους 6 πόντους που του είχαν αφαιρεθεί προσωρινά και ως εκ τούτου εκκινεί με 10 βαθμούς στα playouts του Α' Ομίλου.

Οι αναμετρήσεις Ιωνικός-Χανιά και Ηλιούπολη-Athens Kallithea θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια από το sl2.muvi.com.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Α' Όμιλος



Playoffs

Κυριακή (24/3)

Μακεδονικός-Λεβαδειακός (15:00)
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (15:00)

Ρεπό: ΑΕΚ Β

Playouts

Κυριακή (24/3)

Αιολικός-Ηρακλής (15:00)
Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β (αναβολή)

Β' Όμιλος



Playoffs

Κυριακή (24/3)

Ιωνικός-Χανιά (15:00)

Δευτέρα (25/3)

Ηλιούπολη-Καλλιθέα (15:00)

Ρεπό: Καλαμάτα

Playouts

Κυριακή (24/3)

Παναχαϊκή-Γιούχτας (15:00)
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β (αναβολή)
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β (αναβολή)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x