Super League 2

Σχέδιο-έκτρωμα με playoffs και… διαίρεση βαθμών στη Super League 2

Παραλογισμός που προκαλεί μόνο απορίες, με απώλεια του πλεονεκτήματος για τους πρωτοπόρους και playoffs στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους κυοφορείται στο πλέον προβληματικό επαγγελματικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε (και πέτυχε να υπερψηφιστεί) σχέδιο-έκτρωμα για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει (;) στις 24 Σεπτεμβρίου.

Υπό τη βαριά σκιά της εισαγγελικής έρευνας για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, η Super League 2 θα εφαρμόσει σύστημα playoffs, που όμοιό του δεν υπάρχει σε καμία ποδοσφαιρική διοργάνωση παγκοσμίως. Οι ομάδες μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα χάνουν τους μισούς βαθμούς (!) και ο πρώτος θα ξεκινάει στους επόμενους δέκα αγώνες με ουσιαστικό μειονέκτημα έναντι του δεύτερου. Το ίδιο θα συμβεί και για τον δεύτερο έναντι του τρίτου και ούτω καθεξής. Αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθούν οι παρατρεχάμενοι των στοιχηματζήδων που συνωστίζονται στις ύποπτες ομάδες.

Ο παραλογισμός επιβεβαιώθηκε και με την επιμονή του προέδρου της Super League 2, Πέτρου Μαρτσούκου, να διεξαχθούν playoffs, παρότι την προηγούμενη σεζόν όλοι αρκέστηκαν στην κανονική διάρκεια. Μάλιστα, ο κ. Μαρτσούκος δεν εκπροσωπεί ομάδα της κατηγορίας και εξελέγη πρόεδρος σε συνθήκες περίεργων συσχετισμών. Μάλιστα, η διαδικασία της εκλογής του ερευνάται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x