Super League 2

Στήριξη Μπαντή στον Θεοδωρόπουλο και καρφιά για ΑΕΛ: «Θέλουν να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, πήρε θέση για το θέμα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Μήνυμα στήριξης στον Κώστα Θεοδωρόπουλο απεύθυνε ο Γιώργος Μπαντής, για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία τον έμπειρο τερματοφύλακα (που αναρρώνει από ρήξη χιαστού και πρόσφατα έχασε το πατρικό του σπίτι από τις καταστροφικές πλημμύρες) για «ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει...», έγραψε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, επισημαίνοντας τις αστοχίες των Θεσσαλών στην υπόθεση του 33χρονου τερματοφύλακα.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:
«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε "πιέσει" να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το "ΧΑΟΣ"... Δυστυχώς το "ΧΑΟΣ" συνεχίζεται..

Με τον Κώστα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x