Super League 2

«Αεράτη» Παναχαϊκή! (video)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό η Παναχαϊκή που έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0. Με 9 παίκτες από το 44’ οι γηπεδούχοι.

Με εντυπωσιακό τρόπο και με μεγάλη άνεση έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League η Παναχαϊκή σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον Πανελευσινιακό και επικράτησε εκτός έδρας με 3-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι και ευρύτερο.

Μόλις στο 10’ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έβγαλε μια άψογη αντεπίθεση, ο Σιατραβάνης έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Τζίλας άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Λυμπέρης Στεργίδης με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 28’ σημειώθηκε η φάση με την οποία κρίθηκε και η κατάληξη του παιχνιδιού. Μετά από νέα αντεπίθεση, ο Στεργίδης ντρίπλαρε τον Μανιάτη, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον ανέτρεψε με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης να υποδείξει το πέναλτι και την κόκκινη στον έμπειρο γκολκίπερ. Στο 31’ ο Μιγκέλ Πέδρο ήταν αυτός που μετουσίωσε σε γκολ την παράβαση διαμορφώνοντας το 2-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κασνέτσης στο 44’ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης για αγκωνιά (αν και το σφύριγμα κρίνεται αυστηρό) και ο Πανελευσινιακός δεν μπορούσε πλέον με 9 παίκτες να ελπίζει σε τίποτα.

Στο β’ μέρος η Παναχαϊκή όπως ήταν αναμενόμενο κατέβασε… ταχύτητα, διατηρώντας απλά την κατοχή και όποτε ήθελε δημιουργούσε και ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε μία εξ αυτών στο 67’ ο Τζίλας, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x