Super League 2

Πέρασε με άνεση από την έδρα του Αιολικού και ξέφυγε στο +6 από την ΑΕΛ ο Λεβαδειακός

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα (3-0) και από την έδρα του Αιολικού, για την 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Super League 2!

Πέρασε με άνεση από την έδρα του Αιολικού και συνεχίζει ακάθεκτος την κυρίαρχη πορεία του στον 1ο όμιλο της Super League 2 ο Λεβαδειακός!

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προηγήθηκε στο 11ο κιόλας λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολέτο, ενώ ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με γκολ του Τσιριγώτη. Ο Μπαΐροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 89' βάζοντας... το κερασάκι στην τούρτα των Βοιωτών, οι οποίοι πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ξέφυγαν στο +6 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΛ.

Κυρίαρχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό και αφού πήραν προβάδισμα «ασφαλείας» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια έριξαν στροφές και διαχειρίστηκαν χωρίς δυσκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, φτάνοντας με άνεση στη νίκη και διερίνοντας αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα (τελευταία τους ήττα στο πρωτάθλημα τον Νοέμβριο, έκτοτε έχουν 7 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο

Σάββατο 10/2
Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3
(11' πεν. Πολέτο, 45'+2' Τσιριγώτης, 89' Μπαΐροβιτς)

Κυριακή 11/2
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 14:00
Κοζάνη - Καμπανιακός 15:00
ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ (αναβλήθηκε)
ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου (αναβλήθηκε)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική:

Τετάρτη 14/2
Καμπανιακός-ΑΕΚ Β' (14:00)
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Μακεδονικός
Νίκη Βόλου-Αιολικός

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x