Super League 2

Δεν προχωράει σε «παζάρια»

Η «σφήνα» της Μπράγκα για την απόκτηση του Κρισλάν έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου φορ, αλλά στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει κατά το ταξίδι του στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήταν ο Κρισλάν, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ με τη φανέλα της Πεναπολένσε και ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Παουλίστα.

Οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού προσέλκυσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της πατρίδας του και της πορτογαλικής Μπράγκα, εκτός από την ΑΕΚ που είχε ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωσή του.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση 750.000 ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου φορ για το 50% των δικαιωμάτων του, κάτι που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πριν από λίγο καιρό οι όποιες συζητήσεις είχαν γίνει αφορούσαν το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη και η τιμή του δεν ξεπερνούσε τις 140.000 ευρώ. Παρά τις εξελίξεις στην «Ένωση» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και αυτή τη στιγμή κρατούν σταθερή στάση όσον αφορά την υπόθεση.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του Κρισλάν τη διοίκηση της ΑΕΚ, ζητώντας να μάθουν τι προτίθεται να κάνει εκείνη και η ομάδα παραμένει πάντα μεταξύ των επίδοξων «μνηστήρων» για την απόκτησή του. Πάντως, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει και άλλους μεταγραφικούς στόχους, με έτοιμες και πιο σίγουρες λύσεις από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος τώρα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ φέρεται να ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Ορλάντο Σα, ενός ακόμη παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και η προσφορά θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ.

Στον «Δικέφαλο» ποντάρουν αρκετά στην επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, καθώς γνωρίζουν ότι οι Πολωνοί δύσκολα θα δεχθούν την πρόταση που σκοπεύουν να καταθέσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x