Super League 2

Δημήτρης Πρινιωτάκης: Ο… Σούπερμαν της εστίας του Γιούχτα Αρχανών!

Ο τερματοφύλακας του Γιούχτα Αρχανών, Δημήτρης Πρινιωτάκης, μίλησε στο sport-fm.gr μετά τον «χρυσό» βαθμό (0-0) κόντρα στον Ιωνικό και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της παραμονής στη SL2.

Η ομάδα του Γιούχτα κατάφερε να πάρει τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού, στη Νίκαια, την περασμένη Κυριακή και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία μία στροφή πριν τα playouts.

Σε δηλώσεις του στον Χρήστο Παπανικολάου, για το sport-fm.gr, ο Δημήτρης Πρινιωτάκης, μετά τη φοβερή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ιωνικό, καθώς ήταν ο MVP του αγώνα, σχολίασε αρχικά: «Εκτός από την προσωπική μου απόδοση, ήταν μια προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, σε ένα παιχνίδι, που ξέραμε ότι οι δυσκολίες θα ήταν πολλές. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, τώρα κοιτάμε ήδη τον επόμενο αγώνα και πιστεύουμε ότι με τη στήριξη του κόσμου μας, θα πάρουμε το ζητούμενο, που είναι να μπει η ομάδα στα playouts».

Εν συνεχεία η συνομιλία πήγε σε προσωπικό επίπεδο.

Είσαι ένας τερματοφύλακας, που έχει περάσει και από την πρώτη κατηγορία της Κύπρου, τόσο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ όσο και στη Δόξα Κατωκοπιάς. Φέτος με την ομάδα του Γιούχτα έχεις μια πολύ καλή και γεμάτη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία Ελλάδας. Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;

«Αυτό που θέλω πιο πολύ είναι να είμαι υγιής, να μπορώ να προπονούμαι καθημερινά και θεωρώ ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσω της δουλείας. Δεν μπορώ να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα, το σημαντικό είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά και όλα τα υπόλοιπα νομίζω έρχονται».

Είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από τέλος της κανονικής περίοδού και την έναρξη τον playouts, έχετε σκεφτεί πως θα διαχειριστείτε αυτά τα παιχνίδια;

«Υπάρχει πίστη στην ομάδα, βλέπουμε τα πράγματα θετικά, δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα, που η ομάδα έπαιξε καλά και αξίζαμε να τα κερδίσουμε, αλλά, δυστυχώς, στο τέλος δεν παίρναμε τους τρείς βαθμούς και μέναμε δυσαρεστημένοι από το κακό αποτέλεσμα, αλλά μας άφηνε θετική ενέργεια η εικόνα μας. Οπότε είμαστε πεπεισμένοι ότι στα playouts θα πάρουμε τα αποτελέσματα, που αξίζουμε, αυτό λέμε με όλα τα παιδιά, το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Ελληνοκύπριος τερματοφύλακας έδωσε τη δική του ευχή για τη συνέχεια. «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία πάνω από όλα και στο τέλος να κλείσουμε με νίκη το τελευταίο ματς, που είναι πολύ κρίσιμο, έτσι ώστε μετά να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x