Super League 2

Έρχεται… άλλη ΑΕΚ

Μια διαφορετική ΑΕΚ απ’ αυτή του πρωταθλήματος θα εμφανιστεί την Τρίτη με τον Ηρακλή Ψαχνών. Χωρίς να υποτιμάται ο στόχος του Κυπέλλου, ο Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζει τουλάχιστον 5 αλλαγές στην ενδεκάδα

Εκτός από σοβαρός στόχος, το Κύπελλο αποτελεί και ευκαιρία αλλαγών για την ΑΕΚ. Και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται ότι το αντιμετωπίζει και ο Τραϊανός Δέλλας.

Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι των Χανίων -κι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που αν μη τι άλλο επιτρέπει συγκρατημένο rotation- ο «Κολοσσός» θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει στις αλλαγές που είχε δείξει απ’ την Κυριακή.

Δηλαδή την τοποθέτηση του Γροντή στο αριστερό άκρο της άμυνας (αντί του Πεταυράκη), την επάνοδο του Σαρρή (αντί του Λαμπρόπουλου που έμεινε εκτός αποστολής), την αντικατάσταση του Γεωργέα από τον Ρόβα στο πλευρό του Κορδέρο στα χαφ και το ξεκίνημα στο αρχικό σχήμα των Ζόριτς και Ντακόλ (στις θέσεις των Μάνταλου και Αραβίδη).

Κατά τ’ άλλα, ο Δέλλας συνέχισε την τακτική εναλλαγής του δεύτερου τερματοφύλακα (παίρνοντας αυτή τη φορά στην αποστολή τον Καραγκιολίδη αντί του Βούρα), ενώ πιθανό θεωρείται, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, να πάρει χρόνο συμμετοχής κι ο Μπρέσεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών αποτελείται από τους εξής: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Φαγέ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x