Super League 2

Ευγενίου: «Αποχωρώ από τον Ηρακλή αν δεν μπουν τα χρήματα από το στοίχημα»!

Ο Στράτος Ευγενίου ξεκαθάρισε ότι αν δεν λάβει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ) από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος, θα παραδώσει τον Ηρακλή στον Ερασιτέχνη!

Η Super League έχει κατεβάσει ρολά και οι ομάδες βρίσκονται σε στάση αναμονής μετά το «λουκέτο», περιμένοντας να δουν τι θα γίνει -αν γίνει κάτι- με τα χρήματα από το στοίχημα. Μεταξύ των ομάδων, φυσικά, είναι και ο Ηρακλής, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Στράτο Ευγενίου, να δηλώνει ότι θα αποχωρήσει αν δεν βρεθεί λύση!

Συγκεκριμένα, η «Μetrosport» επικοινώνησε με τον κ. Ευγενίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αν δεν λάβει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ) από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος, θα παραδώσει την ομάδα στον Ερασιτέχνη!

Όπως σημείωσε, θα πληρώσει όλα όσα του αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή τόνισε: «Σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρξει διαφοροποίηση για τα χρήματα που θα είναι να λάβουμε από το στοίχημα, εγώ αποχωρώ. Θα ξεχρεώσω όλα όσα μου αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο και παραδίδω την ομάδα στον Ερασιτέχνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x