Super League 2

«Για την ΑΕΚ νέος κύκλος, για εμένα… ραντεβού»

Στο πολυαναμενόμενο ραντεβού του με την διοίκηση ΑΕΚ αναφέρθηκε, με φόντο την παραμονή του, ο Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας πως είναι «κλεισμένο» και θα γίνει άμεσα.

Για το ραντεβού του με την διοίκηση μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα στον Βόλο, τόνισε πως η συνάντηση είναι προγραμματισμένη και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Παράλληλα, στάθηκε στον κύκλο που έκλεισε για τους «κιτρινόμαυρους», που εδώ και δύο χρόνια βρίσκονταν μακριά από την φυσική τους θέση.

Αναλυτικά:

«Για την ΑΕΚ ανοίγει ένας νέος κύκλος. Για μένα, θα πρέπει να γίνει ένα ραντεβού, που εκκρεμεί. Ένα ραντεβού για να συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Είναι προγραμματισμένο το ραντεβού. Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα.

Σήμερα έκλεισε για μας ένας κύκλος δυο ετών. Θέλαμε να το κλείσουμε με νίκη. Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Αν και μπήκαμε καλά΄και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, κάναμε πολλά λάθη και δίναμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας δημιουργεί προβλήματα. Από ένα τέτοιο λάθος μπήκε και το γκολ. Θελήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα. Για εμάς κλείνει σήμερα τυπικά, μια περίοδος δυο δύσκολων χρόνων. Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x