Super League 2

Η ώρα του Μπρέσεβιτς

Χωρίς τον Χρήστο Αραβίδη θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Επισκοπή την Κυριακή. Η απουσία και του Άλεξ Ντακόλ από την γραμμή «κρούσης» δίνει προβάδισμα ενδεκάδα στον Μπρέσεβιτς.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον αριστερό δικέφαλο στο πρόγραμμα της Πέμπτης δεν του επέτρεψαν να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και ακολούθησε ατομικό. Ο φορ της «Ένωσης» θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου και ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για το ματς με την Επισκοπή την Κυριακή.

Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, και ο Άλεξ Ντακόλ, που συνέχισε την θεραπεία που ακολουθεί. Έτσι, η απουσία των δύο από την επιθετική γραμμή δίνει σαφές προβάδισμα για φανέλα βασικού στον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Βασίλης Τσεβάς.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά πλην του Άρη Σοϊλέδη, που έκανε ατομικό.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση στις 17.00 στα Σπάτα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Φαγέ, Τζανετόπουλος και Τσεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x