Super League 2

Ιμπαγάσα: «Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι, ο διαιτητής δεν το είδε ή δεν ήθελε να σφυρίξει»

Τα έντονα παράπονά του από τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με το Αιγάλεω, εξέφρασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Β' με το Αιγάλεω, είχε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα για τη 19η αγωνιστική στον Β’ όμιλο της Super League 2, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι δεν δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στην ομάδα του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αναφέροντας ότι ο διαιτητής είτε δεν το είδε, είτε δεν ήθελε να σφυρίξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παράξενο και περίπλοκο παιχνίδι. Δε δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Μας έλειψε η τελική πάσα και το σουτ. Σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε άσχημα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δε μας δημιούργησαν κινδύνους, δεν είχαν σχεδόν καμία ευκαιρία. Κρίμα που δεν καταφέραμε να νικήσουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο μου φαίνεται ότι υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Κεϊτά. Ο διαιτητής δεν το είδε ή δεν ήθελε να σφυρίξει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε λίγο το ρυθμό μας. Αν και δε δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες, φτάναμε στα αντίπαλα καρέ με σέντρες, αλλά και με ενέργειες τις οποίες δεν τελειώναμε. Είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x