Super League 2

Ενίσχυσε τον άξονα με Στοΐσεβιτς o Ηρακλής

Aκόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρακλής, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου αμυντικού χαφ, Νταβίντ Στοΐσεβιτς για την επόμενη σεζόν.

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Ηρακλής ενόψει της νέας σεζόν! Ο «γηραιός» προχώρησε στην όγδοη μεταγραφή του καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου αμυντικού μέσου, Νταβίντ Στοΐσεβιτς.

Ο νεαρός χαφ αποκτήθηκε ως ελεύθερος, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην αυστριακή Ανίφ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ζάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη έκανε η ομάδα μας, καθώς απέκτησε τον Σέρβο αμυντικό μέσο, Νταβίντ Στοΐσεβιτς.

Ο 22χρονος παίκτης, με πολλές παραστάσεις από το αυστριακό ποδόσφαιρο, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας σε κρίσιμο ρόλο.

Ο υψηλόσωμος (1,84) 22χρονος ανασταλτικός χαφ αποτελεί επιλογή του Σάκη Τσιώλη, με τον κόουτς να πιστεύει πολύ στην αγωνιστική ποιότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος – παρά το νεαρό της ηλικίας – έχει συγκεντρώσει πολλές αγωνιστικές παραστάσεις.

Έχει αγωνιστεί στις αυστριακές ομάδες Υποδομής της Μπούρμοος, Σάλτσμπουργκ και Άνιφ, για να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο στη Μπισχοσχόφεν, στη ΣΑΚ 1914, ενώ απέκτησε εμπειρίες εκτός Αυστρίας με την τσεχική Μπάνικ Οστράβα και τη σερβική Ραντ Βελιγραδίου, για να επιστρέψει στο αυστριακό ποδόσφαιρο και στην Άνιφ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου (20/06/2001) Σέρβου αμυντικού μέσου, DAVID STOJICEVIC, ο οποίος για τον επόμενο χρόνο θα φορά την φανέλα της ομάδας μας και θα την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει”.

DAVID, καλωσήρθες στην οικογένειά μας! Σου ευχόμαστε νίκες με την τιμημένη “κυανόλευκη” φανέλα!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x