Super League 2

Πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή και συνεχίζει ακάθεκτος και… άχαστος ο Λεβαδειακός!

Ένα ακόμη γκολ του Νίκα ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό ώστε να περάσει από την έδρα του Ηρακλή (0-1) και να κάνει το 6/6 στον Βόρειο Όμιλο. Νίκες και για Ηλιούπολη, ΠΑΟΚ Β’.

Τρένο δίχως στάσεις ο Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί πέρασαν και από το «Καυτανζόγλειο» επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου για να κάνει το 6/6.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δείχνει διαρκώς πως δεν έχει… αντίπαλο και παρότι είναι αρκετά νωρίς στην Super League 2, φαίνεται ένα επίπεδο πάνω από τους διώκτες της και πως έχει βάλει στέρεες βάσεις για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Μετά από ένα στείρο και ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής άγγιξε το προβάδισμα. Διότι κέρδισε πέναλτι στο 53’ το οποίο ένα λεπτό αργότερα εκτέλεσε ο Σίλβα, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Κάτι που τιμώρησε τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαδειακός, με τον Νίκα να βρίσκει για άλλο ένα ματς δίχτυα και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε ως το φινάλε το σκορ και να παίρνουν το έκτο τρίποντό τους σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τρεις σερί απώλειες. Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν συνολικά καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το προβάδισμα στο 18’ αλλά ο Τσέλιος είδε το τελείωμά του να σταματά στο δοκάρι. Παρόλα αυτά, είκοσι λεπτά μετά ο Γκορντεζιάνι με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ Β’, με τον Ρουμνιάτσεβ στο 67’ να γράφει το 2-0 με σουτ και το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε.

Την ίδια ώρα στον Νότιο Όμιλο, η Ηλιούπολη λύγισε την Παναχαϊκή με 1-0, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 3’ με τον Ντε Ολιβέιρα αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθειά του και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 23’ με το πέναλτι του Άντο. Μάλιστα, κατάφεραν παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 47ο λεπτό λόγω αποβολής του Ταφταρίδη, να κρατήσουν το σκορ και την πολύτιμη νίκη.


A' Όμιλος

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 4 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(37? πεν. Γκορντεζιάνι, 67? Ρουμνιάτσεβ)

Ηρακλής-Λεβαδειακός 0-1
(58? Νίκας)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Κοζάνη-ΑΕΛ (15:00)
Καμπανιακός-Απόλλων Πόντου
ΑΕΚ Β-Νίκη Βόλου

Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Καμπανιακός-Κοζάνη
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β
Απόλλων Πόντου-ΑΕΚ Β
Νίκη Βόλου-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Αιολικός

Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

Β' Όμιλος

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Γιούχτας-Ολυμπιακός Β 2-2
(53' Αλεξόπουλος, 59' Ροβίθης – 4' Κωστή, 80' Παπακανέλλος)

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 1-0
(23? πεν. Άντο)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Τηλυκράτης-Διαγόρας (13:00)
Παναθηναϊκός Β-Αιγάλεω (15:00)
Ιωνικός-Καλαμάτα

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
Athens Kallithea-Χανιά (14:30)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Ολυμπιακός Β-Διαγόρας
Αιγάλεω-Γιούχτας
Καλαμάτα-Τηλυκράτης
Χανιά-Παναθηναϊκός Β
Παναχαϊκή-Ιωνικός
Ηλιούπολη-Athens Kallithea

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x