Super League 2

«Μέχρι και… δέντρο φύτρωσε στο Καυτανζόγλειο, κατάντια τα πεπαλαιωμένα γήπεδα»!

Ο δημοσιογράφος Μάκης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο θέμα που έχει προκύψει στον Ηρακλή με το Καυτανζόγλειο! Τι είπε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο «Γηραιός» δικό του γήπεδο!

Για το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με τον... εξορισμό του Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο μίλησε ο δημοσιογράφος, Μάκης Ιωαννίδης, στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ράλλη.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας του «Γηραιού», αναφέρθηκε αρχικά πως όλα τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα ήταν ο κύριος οικονομικός «πυρήνας» του γηπέδου για τη συντήρηση και όλα τα απαραίτητα διορθωτικά έργα, τονίζοντας πως από τότε που ο Ηρακλής εισήλθε σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε να... ρημάζει και το στάδιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως δίπλα ακριβώς από τη φυσούνα έχει φυτρώσει ένα δέντρο!

Παράλληλα, μετέφερε πως παρά τις ενέργειες, δεν βρέθηκε γήπεδο ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε και στις γύρω περιοχής, με τη λίγκα πλέον να είναι αρμόδια να βρει και να ορίσει γήπεδο για τα εντός έδρας του Ηρακλή, τα οποία πάντως μπορούν να γίνουν στο Καυτανζόγλειο κεκλισμένων των θυρών.

Ο κ. Ιωαννίδης μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει στο μέλλον το δικό του γήπεδο ο «Γηραιός», αποκαλύπτοντας πως σαν ομάδα έχει στην κατοχή της δύο μεγάλους χώρους προς διάθεση, στους οποίους και έχουν γίνει οι σχετικές μελέτες. Μέχρι τα Χριστούγεννα ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Τέλος, στάθηκε και στην αίτηση αναψηλάφησης και για την υπόθεση του Μάρα που εκδικάζεται σήμερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν βγει η απόφαση και ο Ηρακλής πρέπει να πληρώσει τον παίκτη με 210.000 ευρώ, τότε η ομάδα θα έχει θέμα αφού τα χρήματα είναι πολλά και θα έχει μόλις 8 ημέρες στη διάθεσή της για την αποπληρωμή, ειδάλλως κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x