Super League 2

Υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ Β σε δεύτερη σερί ήττα και πήρε «ανάσα» ο Καμπανιακός

Χάρη σε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο, ο Καμπανιακός πήρε «ανάσα» νικώντας 4-2 εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Θεσσαλονικείς στη 2η σερί τους ήττα.

Σημαντική ανάσα για Καμπανιακό που… ζορίζει ΠΑΟΚ Β.

Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε 4-2 υποδεχόμενη τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής των playouts του Βόρειου Ομίλου.

Έτσι, από τη μία, η ίδια βρέθηκε εκτός ζώνης υποβιβασμού ούσα 8η. Από την άλλη, υποχρέωσε τους αντιπάλους της στη 2η σερί τους ήττα, εάν και βαθμολογικά είναι ακόμη από πάνω τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Καμπανιακός έθεσε γερές βάσεις νίκης με ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο. Εξάλλου, πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 3-0 χάρη στα «κολλητά» τέρματα των Λαγωνίδη (17') και Γιουκούδη (18'), με τον δεύτερο να σκοράρει εκ νέου στο 40'.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε δυνατό μπάσιμο στο δεύτερο μέρος, μειώνοντας μάλιστα σε 3-2 με τους Δαρέλα (48' πέναλτι) και Παντεκίδη (54').

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο σουτ του Τότσκα στο 63', με το 4-2 να ήταν και το τελικό σκορ.

Η βαθμολογία:

Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β: 4-2 Υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς σε 2η σερί ήττα και πήρε ανάσα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x