Super League 2

Ζητάει 100.000 ευρώ από Ιβάν και κάθε μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμιση ο Κούγιας

Την απόφαση να καταθέσει μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Νομικά εναντίον του ΠΑΟΚ θα κινηθεί ο Αλέξης Κούγιας. O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόφαση να καταθέσει μήνυση και αγωγή για αποζημίωση από τον Ιβάν Σαββίδη και όλα τα μέλη της διοίκησης του «δικεφάλου του Βορρά».

Στη σχετική του δήλωση αναφέρει:

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των:

Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Αθήνα, 14/2/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x