Super League 2

«Μέλι» για Ντούτρα-Ντε Πάου από Γκαλίτσιο

Τον προφίλ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ, Ντούτρα και Ντε Πάου, σκιαγράφησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Τι είπε για τους δύο συμπαίκτες του στη Λόκερεν ο Έλληνας οπισθοφύλακας.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρονται να βρίσκονται ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, Ντούτρα, και ο Νιλ Ντε Πάου. Και με τους δύο ποδοσφαιριστές της Λόκερεν είναι συμπαίκτης ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος παρουσίασε τα προφίλ τους.

«Ο Ντούτρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά ξεχωρίζει στο γήπεδο. Είναι Βραζιλιάνος και αυτό φαίνεται από την εξαιρετική τεχνική που διαθέτει, αλλά παράλληλα είναι πολύ δυνατός. Και αυτά τα δύο στοιχεία δεν τα βρίσκεις εύκολα σε ποδοσφαιριστή. Έχει και τα δύο πόδια, είναι καλός με το κεφάλι και μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Διάβασα για το ενδιαφέρον την ΑΕΚ και πραγματικά θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί, αφού είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και στην ΑΕΚ που θα γυρίσει στη Σούπερ Λίγκα με υψηλές απαιτήσεις», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μπακ στην «Ώρα των Σπορ» και πρόσθεσε:

«Ο Ντε Πάου αγωνίζεται κυρίως στα άκρα και συνήθως δεξιά. Μεγάλο του όπλο είναι η ταχύτητα. Πρόκειται για έναν από τους πιο γρήγορους παίκτες που έχω δει. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και πολύ χρήσιμος σε παιχνίδια που “χτυπάμε” στην αντεπίθεση, καθώς όπως σας είπα όταν βρει χώρο και ανοίξει την μπάλα, δεν… πιάνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x