Super League 2

Μήνυμα ελήφθη;

Μετά τις παρατηρήσεις που άκουσαν από Μελισσανίδη, Δέλλα και Μπάγεβιτς οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται στο επόμενο κιόλας παιχνίδι (εκείνο με τον Ολυμπιακό Βόλου) να κάνουν πράξη τα όσα τους ζητήθηκαν.

«Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Στα play off είμαστε... τσίρκο Medrano. Μόνο οι φανέλες παίζουν. Ξυπνήστε. Συνέλθετε όσο υπάρχει χρόνος», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα που παρουσιάζουν στα πλέι οφ της Football League.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλησε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», αφού οι εμφανίσεις τους δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που έπαιζε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε:

«Οι βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό», ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες: «Δεν παίζουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια και είναι κρίμα να το χαλάσουμε στο τέλος. Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με καλή απόδοση, που θα ικανοποιήσει τον κόσμο».

Τώρα είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» να αποδείξουν ότι αντιλήφθηκαν τα όσα τους είπαν οι τρεις άνδρες και από το επόμενο κιόλας παιχνίδι (εκείνο με τον Ολυμπιακό Βόλου) την ερχόμενη Τετάρτη.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Μιγκέλ Κορδέρο ακολούθησε χθες το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και ανεβάζει στροφές για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Δέλλα.

Από την πλευρά του, ο Έλντερ Μπαρμπόσα δεν προπονήθηκε, λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Σήμερα οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου στις 10:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x