Super League 2

Μπάλα και μεταγραφές στην ΑΕΚ

Σε δυο μέτωπα -αγωνιστικά και μεταγραφικά- θα παίξει πλέον μπάλα η ΑΕΚ. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της επιστροφής (με την έναρξη των πλέι-οφ) η «Ένωση» δρομολογεί και τις κινήσεις ενίσχυσής της.

Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα αποκτά και πάλι η καθημερινότητα της ΑΕΚ. Μετά τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξή τους, τα πλέι-οφ ξεκινούν επιτέλους την Κυριακή και στην «Ένωση» δεν βλέπουν την ώρα να ξαναπεράσουν σε δράση.

Αφενός για να σφραγιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (αρχής γενομένης απ’ το ματς με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο») η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Και αφετέρου για να προλάβουν οι «κιτρινόμαυροι» να κάνουν και διακοπές -δεδομένου ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα Ιουνίου και αρχές Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Εκείνος πάντως που δεν κάνει διακοπές είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού που «τρέχει», επίκειται ένα ακόμα ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης» με προορισμό χώρες της Ευρώπης. Κάτι που θα γίνει για να ξεκαθαριστούν οι στόχοι στις θέσεις που δίνεται προτεραιότητα προς το παρόν. Ήτοι τερματοφύλακα, στόπερ, ακραίο επιθετικό και σέντερ-φορ.

Στο τελευταίο μέτωπο το όνομα του Ορλάντο Σα παραμένει στην κορυφή της λίστας και παρόλο που η Λέγκια δε μοιάζει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, θα γίνει πρόταση. Ενώ είναι πάντα ανοιχτό, δε, και το θέμα Τζεμπούρ, άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Κρισλάν, οι εκπρόσωποι του οποίου θα συναντηθούν την Πέμπτη για ν’ αξιολογήσουν τις προτάσεις που υπάρχουν (και στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και αυτή της ΑΕΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x