Super League 2

Σκέψου να μην ήταν αδιάφορος...

Εστω και αν ήταν αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πιο σοβαρός και επικράτησε στο Καυταντζόγλειο με 4-0 της Νίκης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση οι παίκτες του Ηρακλή έδειξαν πως μπορούν να παίξουν καλύτερα.

Αυτό φάνηκε στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League,όπου οι παίκτες του «Γηραιού» επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 4-0 της Νίκης Βόλου.

Οι γηπεδούχοι από νωρίς επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 36’ να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Κιρόφσκι. Στο 40’, ο Παληγεώργος με όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του «Γηραιού».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά. Οι παίκτες της Νίκης Βόλου "ανέβασαν" τον ρυθμό τους και απείλησαν μερικές φορές την εστία των γηπεδούχων, αλλά ως εκεί. Αυτό δεν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, οι οποίοι έκαναν το 3-0 με τον Κιρόφσκι στο 59’ από το σημείο του πέναλτι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92’ ο Σιατραβάνης.


Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, X. Παληγεώργος, Κραγιόπουλος, Φερνάντεζ, Βουτσιάς (63' Γεωργίου), Γ. Παληγεώργος (61' Τροίρης), Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68' Αλεξίου), Θόρια

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πορτουλίδης, Τζιώρας (46' Παπαδόπουλος), Λαλίν, Κυριάκος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46' Φλίγκος)


Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x