Super League 2

Ο Κούγιας παραχωρεί τη σουίτα του στον Μπέο

Την προσωπική του σουίτα στο «ΑΕΛ FC Arena», παραχωρεί στον Αχιλλέα Μπέο ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου.

Τη σουίτα του, στο «ΑΕΛ FC Arena» θα παραχωρήσει στον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κόυγιας, προκειμένου να παρακολουθήσει ο πρώτος, την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη Football League, παρά το γεγονός πως οι δυο τους έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν.

Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας, δεν χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο, αφού προτιμά να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του από τις εξέδρες, μαζί με τους οπαδούς.

Ο Αχιλλέας Μπέος μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ, θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στη σουίτα, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρά τα αναφερόμενα στους κανονισμούς που καθορίζουν την παράδοση μόνο 10 προσκλήσεων στις φιλοξενούμενες ομάδες, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παράδοση σε αυτήν 30 προσκλήσεων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενηθούν σε τουλάχιστον 2 σουίτες του AEL FC ARENA.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει την προσωπική του σουίτα, αφού ως γνωστόν ουδέποτε την χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους οπαδούς, στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί εκεί να φιλοξενήσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου, είτε προσωπικούς φίλους και συγγενείς του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x