Super League 2

Πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ολυμπιακού Β’ η Ξάνθη σε φοβερό φινάλε-Ντεμπούτο για Καρβάλιο

Ολυμπιακός Β’ και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του ματς. Έπαιξε για 55 λεπτά ο Ζοάο Καρβάλιο.

Φοβερό φινάλε είχε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Ξάνθη για τη 12η αγωνιστική του Βόρειου Όμιλου στην Super League 2. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με τα δύο γκολ να έρχονται στις καθυστερήσεις και τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν με… buzzer beater.

Από την ωραία προσπάθεια του Ξενιτίδη ο Κωστή στο 93’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Θυμιάνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Για 55 λεπτά αγωνίστηκε ο Ζοάο Καρβάλιο αναζητώντας ρυθμό για να ενισχύσει σύντομα την πρώτη ομάδα.

Η Ξάνθη έφτασε τους 25 βαθμούς σε 13 αγώνες και είναι τέταρτη, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε τους 22 βαθμούς σε 15 παιχνίδια και είναι πέμπτος.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Καρβάλιο (63’ Κωστή), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (83’ Σαπουντζής), Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Σουρλής, Πινακάς (71’ Ντόι).

Ξάνθη (Βούλιτς): Ίτσο, Πολίμος (73’ Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Παπάζογλου, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (88’ Διαμαντόπουλος), Γκόμεζ, Τσέλιος (73’ Γκινσάρι), Δόρης (83’ Θυμιάδης), Δεληγιαννίδης.



Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x