Super League 2

Παίζει και… μπάλα η ΑΕΚ

Έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα -εν μέσω και του μεταγραφικού οργασμού- αλλά η ΑΕΚ παίζει και μπάλα ακόμα. Με πολλές απουσίες και υπό το βλέμμα Σιμόες, η «Ένωση» παίζει με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας σεζόν είναι στα ντουζένια του, ωστόσο η ΑΕΚ έχει ακόμα δυο εκκρεμότητες για να κλείσει τη φετινή.

Διότι κακά τα ψέματα, ως εκκρεμότητες έχει αντιμετωπίσει τα παιχνίδια στα πλέι-οφ της Football League. Μετά λοιπόν και την κακή εμφάνιση με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο, η «Ένωση» ελπίζει ότι στη… γειτονιά της θα παρουσιαστεί κάπως καλύτερη.

Έστω κι αν ο Απόλλωνας είναι η μόνη ίσως ομάδα της κατηγορίας που τη δυσκόλεψε και στα τρία ματς που τον αντιμετώπισε κι έστω κι αν στο αποψινό παιχνίδι στη Ριζούπολη (19:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε με πολλές απουσίες. Ήτοι τους γνωστούς τραυματίες Μάνταλου, Μπακάκη, Μπρέσεβιτς, αυτούς που προέκυψαν στην Κόρινθο (Ζόριτς, Σαρρή), αλλά και τους Τζανετόπουλο-Γροντή που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Τουλάχιστον έχουν επανέλθει στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα οι Πλατέλλας και Γιόχανσον, συμμετέχοντας στην αποστολή που αποτελείται αναλυτικά από τους: Ανέστη, Καραγκιολίδη, Ανάκογλου, Αραβίδη, Γεωργέα, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ντούνη, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Κρισάντους.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι της Ριζούπολης ενώ (σε αντίθεση με την προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων εκεί) δεν έχει προβλεφθεί ούτε ν' ανοίξει θύρα για τους φίλους της που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x