Super League 2

Με απουσίες κόντρα στο Αιγάλεω ο Παναθηναϊκός Β

Χωρίς τους τραυματίες Ταβάρες, Καρβούνη, Κρυπαράκο και Μαρτίνη θα αντιμετωπίσει αύριο (11/04) ο Παναθηναϊκός Β το Αιγάλεω, σε εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής των playouts της Super League 2.

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα (10/04) ο Παναθηναϊκός Β την προετοιμασία του για την αυριανή (11/04) εξ αναβολής αναμέτρηση με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για το «τριφύλλι», καθώς δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Μιγκέλ Ταβάρες, Παύλος Καρβούνης, Χρήστος Κρυπαράκος και Απόστολος Μαρτίνης, που έκαναν θεραπεία.

Αντιθέτως, στην 21μελή αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Καρακασίδης, Σιδεράς, Φικάι, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης, Αθανασακόπουλος, Λάμψιας, Καλοσκάμης, Φρόκου, Συμεωνίδης, Φουρτάδο, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Νταμπίζας και Λιούμης.

Ενώ το πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x