Super League 2

Υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου η Ηλιούπολη!

Η Ηλιούπολη στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου λύγισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β' για την 8η αγωνιστική της Super League 2 και επέστρεψε στις νίκες, ενώ έπιασε τον Ιωνικό στην πρώτη τετράδα.

Πάτησε τετράδα και επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού Β' για την 8η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα ματς που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και έφτασε δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έτσι, οι «πράσινοι» παρέμειναν στη 10η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη ισοβαθμεί με τον Ιωνικό στην τέταρτη θέση με 14 πόντους. Για το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου αυτό ήταν το τρίτο ματς που δεν σκοράρει, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετράει τρεις σερί ήττες με σκορ 2-0.

Ο Μάντιτς στο 31' άνοιξε το σκορ, ενώ η Ηλιούπολη στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και στο 90' ο Φρίμπονγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς (76΄ Χατζηιωάννου), Αθανασακόπουλος (76΄ Καραμπάς), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46΄ Σαρδέλης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Νταμπίζας (46΄ Μπιλάλ), Λάμψιας (60΄ Μαντσίνι)

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Βασιλούδης (71΄ Ράντοβατς), Κρέτση (58΄ Χάγκαν), Άντο, Γκουτσούλιας, Μάντιτς (71΄Μπαστακός), Τοπάλ, Μπουσάι (37΄ Ντέτλερ), Φουρλάνος, Τσαφταρίδη(58΄ Ράμος)

Στο άλλο ματς, ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το τρίποντο στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για τον Βόρειο Όμιλο με 1-0 κόντρα στην Κοζάνη και ανέβηκε στην 6η θέση με 13 πόντους.

Οι «ασπρόμαυροι» στο 38' απείλησαν με το δοκάρι του Βρακά, ενώ στο 82' πήραν το προβάδισμα με τον Γκούμα και το διατήρησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

ΦΣ Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας (87? Ποζατζίδης), Σουλιώτης, Ψάλτης (64? Καραγιάννης), Σιατραβάνης (87? Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (78? Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Γιαξής, Παντεκίδης, Νινούα (78? Σπυράκος), Ρουμιάντσεβ (64? Γρόσδης), Δαρέλας, Ρικάρντο (64? Τασιούρας), Βρακάς (78? Γκούμας), Πανίδης (69? Γκιτέρσος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x