Super League 2

Σουάνης: «Πάμε για το απόλυτο»

Τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια, ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα θέλει να κάνει ο Απόλλων Σμύρνως, όπως δήλωσε στο sport-fm.gr ο Δημήτρης Σουάνης, μετά τη νίκη επί του Αχαρναϊκού.

Το απόλυτο των νικών είναι ο στόχος για τον Απόλλωνα στα τρία παιχνίδια που απομένουν, ώστε να μπει στα πλέι-οφ με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Σουάνη στο sport-fm.gr μετά τη νίκη της «Ελαφράς ταξιαρχίας» επί του Αχαρναϊκού.

Το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του (1-0). Ωστόσο, ο ίδιος κράτησε χαμηλά το κεφάλι, τονίζοντας ότι όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά.

«Δεν ήμουνα εγώ που χάρισα τους τρεις πόντους στην ομάδα. Ήταν μία συλλογική προσπάθεια κι εγώ απλά ήμουν μέρος αυτής. Όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά σήμερα και πήρε μια δίκαιη νίκη», ήταν τα λόγια του 29χρονου, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του πλέον είναι να κάνει το απόλυτο στο παιχνίδια που απομένουν.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά βαθμολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας από δω και πέρα είναι να κάνουμε το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, ώστε να μπούμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία», είπε ο επιθετικός του Απόλλωνα που τέλος επισήμανε ότι δεν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε περισσότερα τέρματα, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες.

«Δεν μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν σκοράραμε παραπάνω γκολ, καθώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες, την ώρα που δεν απειληθήκαμε καθόλου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα δυστοκίας, καθώς είχαμε ένα δοκάρι ενώ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα», δήλωσε.

Χαρούμενος εμφανίστηκε και ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και άλλο στη συνέχεια, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουράζεται περισσότερο μιας και θα δίνει μόνο ένα ματς την εβδομάδα.

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τα πηγαίνει καλά τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Πιστεύω πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος, που θα υπάρχει δυνατότητα να ξεκουραζόμαστε περισσότερο και δεν θα δίνουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, θα αποδώσουμε ακόμα καλύτερα», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού, ενώ στο τέλος ανέφερε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να νικήσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

«Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x