Super League 2

Παρελθόν από Καμπανιακό ο Σαπάνης

Ο Ηλίας Σαπάνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Καμπανιακού μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Καμπανιακού ο Ηλίας Σαπάνης. Ο Έλληνας τεχνικός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε για την απόφαση να αποχωρήσει από τη νεοφώτιστη στη Super league 2 ομάδα της Θεσσαλονίκης ύστερα από δυόμιση χρόνια παραμονής στη Χαλάστρα.

Ο Σαπάνης δικαιολόγησε την απόφασή του λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο του Καμπανιακού έφτασε η ώρα να χωρίσουν η δρόμοι μας. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το αίσθημα ευθύνης που έχω απέναντι σε αυτό τον σύλλογο με ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη μου μέρα στον σύλλογο μέχρι σήμερα, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Καμπανιακου για την αφοσίωση και υποστήριξή του στην ομάδα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση του Καμπανιακου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα ενός ανθρώπου. Ενός ταλαντούχου ανθρώπου, του προέδρου Θωμά Μουρμούρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x