Super League 2

Τρέξιμο, διπλό και… φωνές

Απ’ όλα είχε το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, διπλό και πολλές φωνές από τον Τραϊανό Δέλλα.

Μετά το χθεσινό πρωινό πρόγραμμα που περιελάμβανε μόνο φυσική κατάσταση, ο Τραϊανός Δέλλας έβαλε περισσότερη… ποικιλία στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά δεν έμειναν σε αυτές, καθώς το μενού είχε και μπάλα. Αρχικά με ασκήσεις τακτικής και έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας κι εν συνεχεία με προπονητικό διπλό. Και στα δύο ο προπονητής της «Ένωσης» φώναζε αρκετά στους παίκτες του όταν δεν του άρεσαν όσα έβλεπε. Συγκεκριμένα ζητούσε διαρκή κίνηση στην επίθεση και πίεση στην άμυνα.

Ο «Κολοσσός» χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Στη μια ήταν οι Ρόβας, Λαμπρόπουλος, Φαγέ, Σαρρής, Ντούνης, Μπακάκης, Ζόριτς, Ντακόλ, Γροντής, Αραβίδης και Τσεβάς και στην άλλη οι Γεωργέας, Πλατέλλας, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Σβάρνας, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου και Τζανετόπουλος, με τους Τσεβά-Μπρέσεβιτς και Σβάρνα-Τζανετόπουλο να παίζουν εναλλάξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x