Super League 2

Υπέγραψε στον Ηρακλή ο Ρομάνο

Οριστικοποιήθηκε την Δευτέρα η μεταγραφή του Ντιέγκο Ρομάνο στον Ηρακλή, με τον Αργεντινό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γνωστό είναι πως ο Ντιέγκο Ρομάνο αποχώρησε από τον Εργοτέλη ύστερα από έξι συναπτά έτη, επίσης γνωστό ήταν πως προ ημερών βρισκόταν μια… ανάσα από τον Ηρακλή και σήμερα (21/7) το deal ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός χαφ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες δύο σεζόν.

inner

Νωρίτερα την εβδομάδα που μας πέρασε, ο 34χρονος άσος είχε στείλει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας και βρέθηκε από την Κυριακή στην συμπρωτεύουσα για να «κλείσει» την υπόθεση.

Την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικά «εργαλεία» της ομάδας του, καθώς φόρεσε 26 φορές τη φανέλα στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ έπαιξε και δύο φορές στο Κύπελλο. Ωστόσο, αποχώρησε, διότι του προτάθηκε μείωση αποδοχών, λόγω του γενικότερου «ψαλιδίσματος», που γίνεται στον Εργοτέλη και δεν συμφώνησε με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x