Super League 2

Ζήκος: «Νίκες και τίτλους με σωστό τρόπο»

Στόχος της ΑΕΚ είναι όχι απλώς να «πλάσει» καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και σωστούς ανθρώπους, όπως δήλωσε για τη συνεργασία των ακαδημιών με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη.

Προπόνηση και παιδεία θέλει να συνδυάσει η ΑΕΚ μέσω των ακαδημιών της και η συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συμφωνίας, ο Άκης Ζήκος ανέλυσε τη φιλοσοφία του.

«Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές. Με την συνεργασία αυτή το πετυχαίνουμε. Θέλουμε καλούς παίκτες μέσα στο γήπεδο και κύριους έξω από αυτό. Η προσφορά των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη θα είναι σημαντική όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά γενικά στον ελληνικό αθλητισμό», δήλωσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών της «Ένωσης».

«Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο με αυτή τη κίνηση. Είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι αυτό που είναι στα μάτια και στην καρδιά όλων των φιλάθλων μας. Να φτιάξουμε δικό μας γήπεδο και να δημιουργήσουμε αθλητές με προσωπικότητα, οι οποίοι να παίξουν στο νέο γήπεδο και να φέρουν τίτλους. Στην Ελλάδα συνήθως στόχος είναι να φτιάξουμε αθλητές ρομπότ οι οποίοι θα παλεύουν μόνο για την νίκη. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε οι νίκες και τα πρωταθλήματα να έρθουν με τον σωστό τρόπο».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε με τη σειρά του: «Εκτός από καλούς αθλητές μας ενδιαφέρει να έχουμε και καλούς μαθητές και πάνω από όλα καλούς ανθρώπους. Στο ερώτημα αν το ποδόσφαιρο παίρνει τα παιδιά από τα σχολεία, η απάντηση είναι όχι. Το ποδόσφαιρο δίνει στο παιδί, δεν παίρνει. Θέλω η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x