Stoiximan Super League

Tα παράπονα του Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού μίλησε με τον Αντρέα Στραματσόνι, εκφράζοντάς του τα παράπονά του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Τετ α τετ με τον Αντρέα Στραμασόνι είχε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Βέροια. Ο άσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονά του στον Ιταλό προπονητή για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει ως τώρα και ρώτησε τον τεχνικό του "τριφυλλιού" αν είναι δυσαρεστημένος απ' αυτόν.

Ο Εμποκού, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του "Στράμα", έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή μέχρι τώρα και συνολικά έχει φορέσει την πράσινη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη 221 λεπτά. Ο Κονγκολέζος θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο και γι' αυτό τον λόγο μίλησε με τον προπονητή του.

Ο Στραματσόνι, από την πλευρά του, του είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του και του εξήγησε ότι ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητάς του, καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού" αργά και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου.

Στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Ηρακλή για το Κύπελλο θα δούμε τον Εμποκού να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x