Πρωτόγνωρο αλλά και γεγονός... Ανάμεσα στις σειρές που θα μπορέσουν να παρακολουθούν οι συνδρομητές του Netflix θα είναι μια που θα έχει ως θέμα τη Γιουβέντους.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα και ο διαδικτυακός ψυχαγωγικός κολοσσός αρχίζει τη δουλειά.

Όπως έχει γίνει γνωστό η σειρά θα έχει ως θέμα την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, με ματιές στην καθημερινότητα της με πλάνα από προπονήσεις και αγώνες, και φυσικά από σημεία που κανείς μέχρι πρότινος δεν είχε πρόσβαση.

Θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια διάρκειας μιας ώρας το κάθε ένα και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμα για προβολή στις αρχές του 2018.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε λόγο για μια συμφωνία που τιμά την ομάδα καθώς θα είναι η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που θα αποτελέσει «θέμα» για τηλεοπτική σειρά από το Netflix.

«Εκατομμύρια χρήστες του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την Γιουβέντους από κάθε πλευρά της», πρόσθεσε ο Φεντερίκο Παλόμα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ