Stoiximan Super League

To «ευχαριστώ» της ΑΕΚ (pics)

Την ευγνωμοσύνη της σε όσους στάθηκαν δίπλα στη δύσκολη διετία εξέφρασε η ΑΕΚ. Οι παίκτες της «Ένωσης» (σερβίροντας μάλιστα οι ίδιοι τους καλεσμένους) είπαν «ευχαριστώ» σε όμορφη εκδήλωση στα Σπάτα.

Το «ευχαριστώ» που δεν θα μπορούσε να παραμελήσει απέναντι σε όσους της συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα είπε το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ.

Έπειτα από πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, διοργανώθηκε η όμορφη εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί από την «Ένωση» για τους χορηγούς και όλους όσους υποστήριξαν την ομάδα στη δύσκολη διετία που προηγήθηκε.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν το τρίτο γήπεδο των Σπάτων διαμορφώθηκε αναλόγως, με στολισμένα τραπέζια να υποδέχονται τον κόσμο, ενώ τοποθετήθηκε ειδική σκηνή, όπου τραγούδησαν οι Γιώργος Μαργαρίτης, Παντελής Θαλασσινός και Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Μητσικώστας και ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ενώ το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης, παλαίμαχοι παίκτες του συλλόγου, αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ, επιφανείς ΑΕΚτζήδες, βουλευτές και εκπρόσωποι του Τύπου.

Χαρακτηριστικό του όμορφου κλίματος και του μηνύματος που θέλησαν να στείλουν οι παίκτες της ΑΕΚ το γεγονός ότι ανέλαβαν οι ίδιοι να σερβίρουν τους καλεσμένους τους.

Όσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις μαζί με το γιο του, Γιώργο, έστειλε το διπλό μήνυμα της επιστροφής της ΑΕΚ, αναφερόμενος στην ομιλία του στην κατασκευή του γηπέδου και παράλληλα τη δημιουργία μιας ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Ακολούθησε μήνυμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που βραβεύτηκε από τον ηγέτη του συλλόγου και συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά ότι «ήρθε η ώρα του αετού μας, της ΑΕΚ». Όσο για τον Τραϊανό Δέλλα, απέφυγε τα πολλά λόγια και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει ακόμα σκληρότερα για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x