Αγγλία

To Λέστερ γιορτάζει στις 16 του Μάη

Πάρτι για τον πανηγυρισμό του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της θα στήσει η Λέστερ στις 16 Μαΐου. Δείτε το φουλ πρόγραμμα και όσα θα συμβούν στην πόλη, την επόμενη Δευτέρα.

«Πως γιορτάζεις την κατάκτηση της Premier League; Μα φυσικά, κάνοντας ένα πάρτι», είναι η ατάκα με την οποία ξεκινάει η ανακοίνωση της Λέστερ για το… πάρτι που θα στηθεί σε όλη την πόλη για το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν στην ιστορία τους οι «αλεπούδες».

Την επόμενη Δευτέρα 16 του Μάη, όλοι οι φίλοι της Λέστερ αλλά και οι κάτοικοι της πόλης, θα μπορέσουν να βγουν για ακόμη μια φορά στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Μαζί τους, θα είναι φυσικά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η κούπα του πρωταθλήματος, πάνω σε ένα λεωφορείο που θα είναι ανοικτό στην οροφή του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από νωρίς, πάντως. Στις 3 το μεσημέρι στο «Victoria Park» θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο θα έχει στηθεί μια γιγαντοοθόνη που θα παίζονται τα highlights της φετινής σεζόν, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένες δραστηριότητες, τις οποίες θα μπορούν να κάνουν οι οικογένειες.

Στις 7, το πούλμαν με τους πρωταθλητές και την κούπα θα φτάσει στο «Victoria Park», όπου θα συνεχιστούν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί, ενώ θα πετάει και ένα ελικόπτερο πάνω από την πόλη όπου θα τραβάει το πούλμαν και τους πανηγυρισμούς, τους οποίους θα δείχνουν σε όλο το Λέστερ σε γιγαντοοθόνες. Το πούλμαν θα έχει ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα από το «Jubilee Square».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x