Αγγλία

UEFA: «Δεν έχουμε δώσει έγκριση για Μαρινάκη και Νότιγχαμ»

Καμία συγκατάθεση από την UEFA δεν έχει πάρει η μεταβίβαση των μετοχών της Νότιγχαμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην «Daily Mail».

Ουδέποτε μέχρι σήμερα η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» για να μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αγγλικός σύλλογος διαβεβαιώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνέντευξή του στο BBC ισχυρίστηκε ότι έχει περάσει όλους τους σχετικούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της UEFA.

Αξιωματούχος της ομοσπονδίας ωστόσο, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Daily Mail» διέψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα να εγκρίνουμε μια τέτοια μεταβίβαση και δεν την έχουμε εγκρίνει».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η UEFA εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στις δικαστικές υποθέσεις του Μαρινάκη που εκκρεμούν, αναφέροντας ότι η ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με τις δικαστικές Αρχές στην Αθήνα «προκειμένου να παρακολουθεί προσεκτικά τις τρέχουσες έρευνες».

Πάντως η Νότιγχαμ δεν θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα μπορούν να σταθούν εμπόδιο, με αξιωματούχο του αγγλικού συλλόγου να αναφέρει: «Πρέπει να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός δεν έχουν καταδικαστεί ποτέ για κάτι μεμπτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x