Stoiximan Super League

ΑS: «Βασικός κόντρα στην Ατλέτικο ο Αραούχο»!

Το θρίλερ με τον Σέρχιο Αραούχο συνεχίζεται και τα μαντάτα από την Ισπανία παραμένουν από συγκεχυμένα έως αποθαρρυντικά!

Τη δήλωση του Αργεντινού επιθετικού για τις συνεχείς τηλεφωνικές επαφές του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις… επτά βαλίτσες που έχει έτοιμες για την Ελλάδα ακολούθησαν η χθεσινή διαδήλωση υπέρ της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ, αλλά και η σημερινή τοποθέτηση του προέδρου της Λας Πάλμας ότι «ο Σέρχιο είναι σπουδαίος παίκτης και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Είναι περιουσιακό στοιχείο μας και στόχος μας είναι να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτόν».

Ατάκα που μάλλον περιπλέκει την κατάσταση παρά την ξεδιαλύνει. Όπως την περιπλέκει και η πληροφορία ότι ο μεγάλος μεταγραφικός πόθος της ΑΕΚ προορίζεται για βασικός στο αυριανό παιχνίδι της Λας Πάλμας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΑS ο Αραούχο ετοιμάζεται να πάρει στην ενδεκάδα τη θέση του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Ατλέτικο (αντί 37,5 εκατ. από τη Σεβίλλη) και παραχωρήθηκε δανεικός στη Λας Πάλμας μέχρι και τον προσεχή Δεκέμβριο λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «ροχιμπλάνκος» από τη FIFA.

inner

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Βιτόλο δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στην ομάδα που κατέχει τα δικαιώματά του, ο τεχνικός της Λας Πάλμας Μανόλο Μάρκεθ σκοπεύει να βάλει στη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Αραούχο.

«Ο ανανεωμένος Αραούχο παίρνει τη θέση του Βιτόλο στην αριστερή πλευρά στο ματς με την Ατλέτικο. Ο Αργεντινός έχει επιστρέψει στη Λας Πάλμας με περισσότερο ενέργεια από ποτέ. Έπειτα από το πέρασμά του από την ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω τα διάφορα εξωαγωνιστικά προβλήματά του. Και είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Βιτόλο στο βασικό σχήμα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μάρκεθ θα τον μετατοπίσει από τη φυσική του θέση που είναι στην κορυφή της επίθεσης για να τον βάλει αριστερά», γράφει χαρακτηριστικά η AS.

Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή ο Αραούχο υπολογίζεται από τον προπονητή της Λας Πάλμας ως μία από τις βασικές εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση της ομάδας, πίσω όμως από τον Καγιέρι (για τη θέση του φορ) ή τους Βιτόλο και Χαλίλοβιτς (για τα άκρα της επίθεσης) στο 4-1-4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x