Γενικά

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Ψέματα τα περί στημένων για μένα»

Αστεία ιστορία χαρακτήρισε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Koriopolis ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας στον Τύπο της Αυστραλίας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κλήθηκε να μιλήσει στον Τύπο της Αυστραλίας για την εμπλοκή του στην περιβόητη υπόθεση Koriopolis και ο ίδιος χαρακτήρισε αστεία τα όσα του καταλογίζονται για στημένους αγώνες.

«Είναι μια αστεία ιστορία για μένα. Ένα καλό σενάριο για τους δημοσιογράφους, για να γράφουν κάτι. Όμως αυτή η ιστορία δεν είναι αληθινή. Δεν διαβάζω τον Τύπο, δεν τον παρακολουθώ πολύ. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι εδώ. Ο κόσμος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την αλήθεια και ποιος είμαι. Έχω παίξει στο Μουντιάλ, στην Ευρώπη, παντού… Δεν θα σταθεί κανένας σε αυτή την ιστορία, δεν είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο με συνδέουν αυτή η υπόθεση», ανέφερε ο πρώην διεθνής στόπερ.

Όσο για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την Μπρισμπέιν Ρόαρ είπε: «Λατρεύω την Αυστραλία, έχω γεννηθεί εδώ και οι γονείς μου έχουν ζήσει και δουλέψει για πολλά χρόνια εδώ. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψω και να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x