Stoiximan Super League

Αντάλλαξαν δώρα Πανθρακικός και Γαλατασαράι (pics)

Συνάντηση με την αποστολή της Γαλατασαράι είχε η διοίκηση του Πανθρακικού, όπου προέβησαν σε ανταλλαγές δώρων, μία ημέρα πριν το φιλικό των δύο ομάδων.

Τη δυνατή φιλία που υπάρχει ανάμεσά τους επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά Πανθρακικός και Γαλατασαράι, όπου το Σάββατο (10/10) θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας από την Κομοτηνή συναντήθηκαν με τον προπονητή της «Τσιμπόμ», Χαμζά Χαμζάογλου και αντάλλαξαν δώρα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης, έδωσε στον Τούρκο τεχνικό δύο όπλα αντίκες, ενώ από την πλευρά του, ο Χαμζά Χαμζάογλου χάρισε στους ανθρώπους του Πανθρακικού ένα βιβλίο με την ιστορία της Γαλατά, αλλά και ένα συλλεκτικό στιλό.

Όπως είναι φυσικό, η συνάντηση αυτή έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Τάσο Καραολάνη να εκφράζει τη χαρά του που φιλοξενεί την Γαλατασαράι στην Κομοτηνή, ενώ από την πλευρά του ο Χαμζά Χαμζάογλου τόνισε πως η φιλία των δύο ομάδων κρατά τα τελευταία τρία χρόνια και ευχήθηκε έτσι να παραμείνει αυτή η σχέση και στο μέλλον.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x