Stoiximan Super League

Αντέδρασε ο ΠΑΟΚ στο πρωτοσέλιδο για Θωμά

Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε μια αιχμηρή τοποθέτηση για το πρωτοσέλιδο του Goal.

Από το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξαν διαψευσεις τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβαν Σαββίδη με τον Θωμά Μητρόπουλο.

Μία φήμη που είχε ξεκινήσει από Μέσα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ωστόσο οι διαψεύσεις από τις δύο ΠΑΕ ήταν κατηγορηματικές.

Το θέμα κρατήθηκε στο προσκήνιο και μάλιστα με πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα GOAL.

Κάτι που έφερε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κυριάκος Κυριάκος έγραψε στο Facebook:

«Κύριε Μπραουδάκη δυστυχώς το σημερινό σας πρωτοσέλιδο είναι γεμάτο... κλεφτές ματιές στην κόκκινη προπαγάνδα: Από πού και ως πού έπρεπε εμείς να διαψεύσουμε -χωρίς να μας ρωτήσετε- ένα θέμα οπαδικών σάιτ του Ολυμπιακού;;;

Πώς και...έτυχε να συμπεράνετε και εσείς ότι οι ανακοινώσεις Θύρας 4 και Ορίτζιναλ είναι μηνύσιμες, ακολουθώντας στο πρωτοσέλιδό σας τον γαύρο και τον πρωταθλητή; Κύριε Μπραουδάκη, οι μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κρίσιμες. Το ότι δεν επιλέγουμε το bullying ως στρατηγική στον Τύπο, μην το εκλαμβάνετε ως αδυναμία
»

Εντωμεταξύ, αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε και από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, με δημοσίευση του στο Facebook χωρίς όμως να προσδιορίζει σε ποιο πρωτοσέλιδο αναφέρεται:

«Κανένα non paper θα αφήσεις να μην το κάνεις πρώτο θέμα ή θα τα αξιοποιήσεις όλα στο έπακρο; Ξεπέρασες τους πάντες στην ανάδειξη του "θέματος", έγραψες ιστορία, eisai poly mprosta...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x