Stoiximan Super League

Άδεια, αλλά για... εντός

Ναι μεν, αλλά… Ο ΠΑΣ αναμένεται να εξασφαλίσει άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά θεωρείται απίθανο να του ανάψουν… πράσινο για να συμμετάσχει στα play offs, σύμφωνα με τη «SportDay».

Στον ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν από τη μια τον στόχο τους που ήταν να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και όπως φαίνεται δεν θα πάρουν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με τη «SportDay». Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι η πέμπτη θέση θα εξασφαλίσει στους Ηπειρώτες συμμετοχή στα play offs.

Η UEFA εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό θετική στο να μπουν οι σύλλογοι που χρωστάνε στην ειδική ρύθμιση. Υπό έναν όρο όμως. Να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα έως τα μέσα Απριλίου, αν και αρχικά είχε δοθεί διορία έως τα τέλη Μαρτίου. Οπότε, ο ΠΑΣ θα πάρει άδεια για τις εντός των συνόρων της υποχρεώσεις.

Στο μίνι πρωτάθλημα θα αγωνιστεί στη θέση του με τα τωρινά δεδομένα ο Ατρόμητος, ο οποίος είναι έκτος στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ τον ακολουθούν Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικός έχοντας έναν βαθμό λιγότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x