Αγγλία

Άδεια για να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ

Την άδεια από τη γαλλική ομοσπονδία για να μεταβεί στην Αγγλία και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος γίνεται και επίσημα «κόκκινος διάβολος».

Τα τυπικά απομένουν όπως όλα δείχνουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ποδοσφαιριστή να εξασφαλίζει άδεια από τη γαλλική ομοσπονδία, με σκοπό να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, που φαίνεται πως τα βρήκε με τη Μονακό, ξεπερνώντας τους σκοπέλους που είχαν δημιουργηθεί αρχικά, όταν η ομάδα του πριγκιπάτου είχε απορρίψει την πρόταση των 50 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποδέχθηκε το αίτημα του 19χρονου Γάλλου επιθετικού στη συνάντηση των «τρικολόρ», ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Τρίτη το πρωί, αφού ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής του στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας

«Λόγω των εξαιρετικών περιστάσεων ο προπονητής αποδέχθηκε το αίτημα του ποδοσφαιριστή Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος εξασφάλισε άδεια μέχρι το πρωί της Τρίτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x