Stoiximan Super League

«Αδειάζει» ο Ατρόμητος

Από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ατρόμητου, ωστόσο θα υπάρξουν αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών με τις εθνικές ομάδες.

Την τελευταία του ρεπό που παραχώρησε ο Τραϊανός Δέλλας απολαμβάνουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο στο «Μαζαράκη» προκειμένου να κάνουν ατομική προπόνηση, γυμναστήριο και spa.

Από αύριο όμως όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το «παρών», με τον τεχνικό της ομάδας να έχει λίγο περισσότερο χρόνο να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού των Περιστεριωτών, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Αντρέι Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Βασίλης Μπάρκας, Δημήτρης Γροντής (Εθνική Ελπίδων) και Δημήτρης Λημνιός (Εθνική Νέων).

Το επόμενο ματς για τον Ατρόμητο έχει οριστεί για τις 3 Απριλίου κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι που θα αποτελεί και τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για τη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x