Super League 2

Άντεξε και με δέκα η Παναχαϊκή

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν ολόκληρο το ματς με παίκτη λιγότερο, η Παναχαϊκή άντεξε και πήρε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου και παραμένει στη 2η θέση της Football League.

Σε… τροχιά ανόδου παραμένει η Παναχαϊκή!

Η ομάδα της Πάτρας ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, για την 9η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Άρη.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για σχεδόν ολοκληρο το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς μόλις στο 7’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς, σε μια φάση που ο διαιτητής έκρινε πως χρησιμοποίησε το χέρι του εκτός περιοχής.



Ωστόσο οι Πόντιοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους, σε ένα παιχνίδι από το οποίο έτσι κι αλλιώς έλειψαν οι πολλές μεγάλες φάσεις. Η πιο σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79’ με τον Κυβελίδη, που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι αντί για τα δίχτυα. Η Παναχαϊκή, που... αναγκαστικά περιορίστηκε επιθετικά, είχε τη δική της στιγμή να... κλέψει το ματς στο 70', όταν ο Φωτάκης έβγαλε τετ-α-τετ τον Ελευθεριάδη, αλλά ο δεύτερος νικήθηκε από τον Λόπεθ.

Αναλυτικά το πρόγραμμά της 9ης αγωνιστικής της Football League:

Τετάρτη, 20/12
Τρίκαλα – Αχαρναϊκός (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)
Παναιγιάλειος – Άρης 0-0
Αιγινιακός – Βέροια 1-1
(51’ Τσολακίδης – 76’ Βανκεβάι)

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2
(29’ πεν. Τσιλούλης, 58’ 67’ Σαχινίδης – 13’ Κάιπερς, 49’ Αγγελόπουλος)

Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 0-0

Πέμπτη, 21/12
Κισσαμικός – Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη
Καλλιθέα – ΑΕ Καραϊσκάκης

Τετάρτη, 17-01
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x