Europa League

Άντεξε και πέταξε εκτός την Μπασάκ η Λουντογκόρετς

Η Μπασάκ έκανε ό,τι έπρεπε (2-1) κόντρα στη Μπράγκα, για να κλέψει την πρόκριση από τη Λουντογκόρετς. Αυτή όμως άντεξε κόντρα στη Χόφενχαϊμ και πήρε τον βαθμό (1-1) που την έστειλε στους 32 του Europa

Αγωνιώδη πρόκριση στους «32» του Europa League πήρε η Λουντογκόρετς, πετώντας εκτός της Μπασάκσεχιρ, παρότι έκανε το… καθήκον της κόντρα στη Μπράγκα.

Ο τουρκικός σύλλογος επικράτησε 2-1 των Πορτογάλων -που είχαν ήδη προκριθεί- όμως ο βαθμός που πήρε η Λουντογκόρετς στο 1-1 με την Χόφενχαϊμ την έστειλε στη συνέχεια του θεσμού.

Η Μπασάκ μπήκε αγριεμένη στο ματς και προηγήθηκε στο δέκατο μόλις λεπτό με τον Βίσκα, ενώ ο Σίλβα ισοφάρισε στο 55’, μετά από ασίστ του Βιάνα. O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, όμως, έγινε μοιραίος για την ομάδα του στο 77’, αφού από δικό του φάουλ καταλογίστηκε πέναλτι, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



Ζόρικη αντίπαλος –παρότι αδιάφορη- αποδείχτηκε η Χόφενχαϊμ, όμως η Λουντογκόρετς πήρε με 1-1 τον βαθμό που ήθελε, μαζί με την πρόκριση. Ο Οτς στο 25’ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, με τον Βάντερσον στο 62’ να ισοφαρίζει. Μάλιστα, η βουλγαρική ομάδα άντεξε για περίπου δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κεσερου.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου:
Μπασακσεχίρ-Μπράγκα 1-1
(77’ πεν. Μπελόζογλου, 10’ Βίσκα – 55’ Σίλβα)

Χόφενχαϊμ-Λουντογκόρετς 1-1
(25’ Οτς – 62’ Βάντερσον)

Η τελική βαθμολογία του τρίτου ομίλου:
1. Μπράγκα (9-8) 10
2. Λουντογκόρετς (7-5) 9
3. Μπασάκσεχιρ (7-8) 8
4. Χόφενχαϊμ (8-10) 5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x