Champions League

Άντεξε και προκρίθηκε η Ροστόφ

Έστω και αν πιέστηκε από την Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον», η Ροστόφ πήρε 0-0 και την πρόκριση στους «32» του Europa League, μέσω της έκτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Αϊντχόφεν δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Ροστόφ (0-0) στο «Φίλιπς Στάντιον» και οι Ρώσοι προκρίθηκαν στους «32» του Europa League αντί των πρωταθλητών Ολλανδίας, που ήθελαν μόνο τη νίκη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και στον «τελικό του γκρουπ για την τρίτη προνομιούχο θέση.

Σε ένα μέτριο ματς, οι παίκτες του Φιλιπ Κοκού έχασαν ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ραμσελάαρ στο πρώτο ημίχρονο, αφού η Αϊντχόφεν χρειαζόταν τη νίκη για να προκριθεί στους «32» του Europa League, ενώ αντίθετα οι Ρώσοι βολεύονταν και με ισοπαλία. Παρόλα αυτά, οι Ρώσοι βγήκαν μπροστά και απείλησαν την εστία του Ζουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Μέχρι το 67’ καμία ομάδα δεν είχε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όμως από εκείνο το σημείο οι πρωταθλητές Ολλανδίας «ξύπνησαν» και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζανάεφ, με πρωταγωνιστές τους Ντε Γιονγκ και Μπέργικ και τους Ρώσους να κρατούν με «νύχια και δόντια» το αποτέλεσμα που της έδινε το «εισιτήριο».

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο με μοιραίο τον Περέιρο. Οι αλλαγές των Ρώσων για καθυστέρηση «έκοψαν» το ρυθμό των Ολλανδών, οι οποίοι πίεσαν «ασφυκτικά» στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων, χωρίς να καταφέρουν να «διασπάσουν» την καλοστημένη άμυνα των Ρώσων που προκρίθηκαν στους «32» του Europa League.


Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:

Αϊντχόφεν-Ροστόφ 0-0

Μπάγερν-Ατλέτικο 1-0
(28’ Λεβαντόφσκι)

Η βαθμολογία στον τέταρτο όμιλο:

1.Ατλέτικο 15
2.Μπάγερν 12
3.Ροστόφ 5
4.Αϊντχόφεν 2


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x