Super League 2

Άντεξε μια αγωνιστική ο Σούλης

Παρελθόν από την Λαμία αποτελεί ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος μόλις μετά από μια αγωνιστική στο τιμόνι της ομάδας ειδοποιήθηκε για την λήξη της συνεργασίας.

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Σούλη Παπαδόπουλου από τον πάγκο της Λαμίας.

Την επομένη της ήττας (3-0) από την Λάρισα στην πρεμιέρα της Football League ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Σάκης Τσικνής τον ειδοποίησε για την απόφαση της διοίκησης και ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο χωρίς να γίνει το πρωινό πρόγραμμα.

Εξάλλου, η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση για την χθεσινή διαιτησία στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί»:

«Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Οι λάθος αποφάσεις του κ. Φωτιάδη στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει και να παλέψει το παιχνίδι. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ακυρώνει καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ, ενώ αρχικά είχε δείξει σέντρα και επίσης αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες από το 60΄ με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα. Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο του αγώνα. Παρακαλούμε λοιπόν την ΚΕΔ να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα ενδεχόμενα "ανθρώπινα" λάθη και στο φετινό πρωτάθλημα για να μην γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x