Κύπελλο Ελλάδας

Άντεξε στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός

Την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε την Τετάρτη ο Αχαρναϊκός, ο οποίος απέσπασε 0-0 στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα και υπερασπίστηκε το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Μενίδι.

Ο Αχαρναϊκός πήρε 0-0 στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους αναμέτρησης για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στους «32» του θεσμού, αφού είχε επικρατήσει με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο Μενίδι την περασμένη εβδομάδα, ακολουθώντας εκεί την Καλλιθέα.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς άντεξε στην πίεση αυτής του Γιώργου Βαζάκα και πήρε την πρόκριση, την οποία οι ιθύνοντες του συλλόγου αφιέρωσαν τον πρώην πρόεδρο, Γιώργο Μωυσιάδη, που «έφυγε» από τα ζωή τη Δευτέρα.


ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (49' Βάσκεζ), Κουσκουνάς, Γκονζάλες (77' Βανγκέλι), Γκμπαλέ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (60' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x