Stoiximan Super League

«Αντεπίθεση» για το 44ο ο Ολυμπιακός

Τον πρώτο από τους πέντε «τελικούς» μέχρι το τέλος της σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη. Οι σκέψεις του Τάκη Λεμονή για το αρχικό σχήμα.

Στην τρίτη θητεία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, η ομάδα καλείται να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η κατάκτηση του 44ου και έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην ιστορία, ενώ ακολουθούν οι ημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Κάπως έτσι, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν ως πρώτο… τελικό την αποψινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το έργο φυσικά για τους παίκτες του Λεμονή δεν αναμένεται εύκολο, αφού οι Κρητικοί έχουν δείξει πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (2-2 στα Περιβόλια).

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την ενδεκάδα, όμως έχουν φανερωθεί κάποιες από τις σκέψεις του 57χρονου προπονητή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Καμπιάσο και Ρομαό, με τους Μάριν και Ελιουνούσι στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι, Μανθάτης, Μαρτίνς και Ρέτσος. Εκτός είναι οι Σεμπά και Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x