Stoiximan Super League

Αντεπίθεση… τίτλου για ΑΕΚ

Στο δρόμο των επιτυχιών θέλει να επιστρέψει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, και θέλει παράλληλα να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να επιστρέψουν από σήμερα κιόλας στο δρόμο των επιτυχιών, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ θέλουν να εκμεταλλευτούν και τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Στην αποστολή της «Ένωσης» βρίσκονται και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αραούχο και ο Κονέ, όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν σήμερα κόντρα στους «βυσσινί».

Το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και Λιβάγια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κονέ, Αραούχο και Βλαχοδήμοτρος.

Εκτός είναι οι Λαμπρόπουλος (δείχνει ότι σύντομα θα επιστρέψει), ο Γιακουμάκης, ο Μπάργκας (που έχουν ακόμα όσον αφορά την αποθεραπεία τους), ο Σιμόες (που χάνει και τον αγώνα με την Ριέκα), ο Τρίστανσον (δεν είναι βασική επιλογή) και ο Πατίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x